Trucs en Spelcodes: ARK: Extinction (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van ARK: Extinction voor PC.

Inleiding

ARK: Extinction: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel ARK: Extinction en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Uitsterven is de derde expansion pack DLC voor een vergoeding voor de ARK: Survival Geëvolueerd. Uitsterven werd uitgebracht op 6 November 2018 voor de PC en uitgebracht op 13 November voor Een Xbox en PS4 en is beschikbaar voor aankoop via de Season Pass.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor ARK: Extinction (PC): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor ARK: Extinction op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360