Trucs en Spelcodes: New Super Mario Bros. U Deluxe (SWITCH)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan New Super Mario Bros. U Deluxe voor SWITCH.

Inleiding

New Super Mario Bros. U Deluxe: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van New Super Mario Bros. U Deluxe! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

New Super Mario Bros U is een platform spel voor de Wii U ontwikkeld door Nintendo EAD en uitgegeven door Nintendo. Het is de zestiende game in de serie van Mario en de vierde titel van de lijn New Super Mario Bros, die reeds aanwezig is op de console Nintendo DS, Nintendo 3DS, Wii en Nintendo Schakelen.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor SWITCH en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 18/11/2012. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor New Super Mario Bros. U Deluxe (SWITCH): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360