Trucs en Spelcodes: Horizon Shift '81 (PC)

Alle trucs en codes van Horizon Shift '81 voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Horizon Shift '81: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Horizon Shift '81 verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Horizon Shift '81 is een shooter in de op één scherm is gebaseerd op de golven van het explosief met een echte retro-touch. Je kunt zelfs spelen in een volledig scherm Tate!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Horizon Shift '81 sinds 11/05/2019, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Horizon Shift '81 (PC): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Horizon Shift '81 in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360