Trucs en Spelcodes: Flashback 25th Anniversary (PC / SWITCH)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Flashback 25th Anniversary voor PC / SWITCH, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Flashback 25th Anniversary: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Flashback 25th Anniversary!

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

FLASHBACK, de populaire actie-adventure game dat heeft verkocht meer dan 2.2 miljoen exemplaren, is terug op de Nintendo Switch!2142. Na het ontsnappen van een ruimteschip, de jonge wetenschapper Conrad B. Hart ontwaakt, met geen herinnering, op Titan, een maan gekoloniseerd de planeet Saturnus, met zijn vijanden, en de kidnappers warm op de hielen. Moet een manier vinden om terug te keren naar de Aarde, terwijl het verdedigen van jezelf tegen de gevaren die hij tegenkomt, en na een sluw plan alien die een bedreiging voor de planeet...

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Flashback 25th Anniversary sinds 19/06/2018, op de consoles PC / SWITCH. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Flashback 25th Anniversary (PC / SWITCH): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Flashback 25th Anniversary, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360