Trucs en Spelcodes: RAD (PC / PS4 / XBOX ONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor RAD op PC / PS4 / XBOX ONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

RAD: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van RAD! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

RAD is een actie spel in 3D rogue-achtige spel dat zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld, waar de mensheid te maken heeft gehad met twee keer, de verwoesting was totaal.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op RAD sinds 19/07/2019, op de consoles PC / PS4 / XBOX ONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor RAD (PC / PS4 / XBOX ONE): Bruikbare tips.

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van RAD: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van RAD

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor RAD, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360