Trucs en Spelcodes: Zombieland: Double Tap - Road Trip (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

De pagina gewijd aan de trucs van Zombieland: Double Tap - Road Trip (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Zombieland: Double Tap - Road Trip: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Zombieland: Double Tap - Road Trip en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Zombieland: Dubbele Tik - Road Trip is een shooter dubbele stok, het uitzicht vanaf de top is erg leuk, inclusief co-op tot vier spelers. Spelen in de schoenen van je favoriete helden, de keuze tussen de originele personages en nieuwe vrij te spelen personages in het vervolg.

Zombieland: Double Tap - Road Trip is gepubliceerd op 15/09/2019 voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Zombieland: Double Tap - Road Trip (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH): Onbeperkte munitie en Geweren te schieten.

Zombieland: Double Tap - Road Trip heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Zombieland: Double Tap - Road Trip zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Zombieland: Double Tap - Road Trip (ORIGINAL / +0)
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkte munitie
  • Geen opladen
  • Wapens snelle brand
  • Super snelheid
  • Het kaliber van de macht speciale opladen direct
  • Edit: skill Points links
  • Edit: niveau
  • Edit: XP
Cherri Andrea640360