Trucs en Spelcodes: Infliction (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Trucs, Codes en Geheimen voor Infliction op PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Infliction: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Infliction!

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Het toebrengen is een nachtmerrie interactive, een reis naar de duistere geheimen van een huis gebroken. Lopend tussen de overblijfselen van de schrijnende van een familie, een gelukkige tijd, het samen stellen van aanwijzingen en proberen te boeten voor de zonden van het verleden. Ondertussen, een kwaadaardige kracht uitoefent, uw werk, op zoek naar een straf gewelddadig.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 17/09/2018. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Infliction (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH): Bruikbare tips.

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Infliction: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Infliction

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360