Trucs en Spelcodes: eFootball PES 2020 (PC / PS4 / XBOX ONE)

De pagina gewijd aan de trucs van eFootball PES 2020 (PC / PS4 / XBOX ONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

eFootball PES 2020: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van eFootball PES 2020. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op eFootball PES 2020, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Probeer een realisme en een ongeëvenaarde authenticiteit in het spel van de voetbal-finale van dit jaar: PES 2020.

Dit spel is uitgebracht op 10/08/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop eFootball PES 2020 is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor eFootball PES 2020 (PC / PS4 / XBOX ONE): Focus punten zijn onbeperkt en de Timer spel bevroren.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van eFootball PES 2020 proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van eFootball PES 2020 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina eFootball PES 2020 (1.01.01 / +0)
  • Budget transfer onbeperkt
  • Budget loon onbeperkt
  • Speler statistieken
  • Vorm een perfecte speler
  • Focus punten onbeperkt
  • Timer spel bevroren
  • Stelt minuten van de wedstrijd en in real-time (vertraagt de tijd)
  • Stelt minuten van de wedstrijd in real-time op (Reset)
Cherri Andrea640360