Trucs en Spelcodes: Sid Meier's Civilization VI (PC / IPAD)

Alle trucs en codes van Sid Meier's Civilization VI voor PC / IPAD die in omloop zijn!

Inleiding

Sid Meier's Civilization VI: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Sid Meier's Civilization VI verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Civilization 6 biedt nieuwe manieren om met de wereld om te gaan, je rijk over de kaart uit te breiden, je cultuur te bevorderen en het op te nemen tegen de grote leiders van de geschiedenis om een ​​beschaving op te bouwen die de uitdaging van de tijd aankan.

We hebben materiaal geldig voor PC / IPAD. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 20/10/2016, de datum waarop Sid Meier's Civilization VI werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sid Meier's Civilization VI (PC / IPAD): Bruikbare tips.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Sid Meier's Civilization VI downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Sid Meier's Civilization VI zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
    FOREACH_CODE
Cherri Andrea640360