Trucs en Spelcodes: Corpse Party 2: Dead Patient (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Corpse Party 2: Dead Patient (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Corpse Party 2: Dead Patient: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Corpse Party 2: Dead Patient.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

De student van de middelbare school Ayame ontwaakt uit een coma in een ziekenhuis, schijnbaar verlaten, vastgebonden op een operatietafel. Het blijkt dat ze niet alleen is als hij dacht, maar je wilt worden. Voer in de laatste episode episode in de saga, Lijk Partij, en doe je best om te overleven de behandeling ...

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 23/09/2019. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Corpse Party 2: Dead Patient (PC): Bruikbare tips.

Niet alleen trucs! We kunnen u ook de walkthrough laten zien van Corpse Party 2: Dead Patient. Op de juiste walkthroughspagina van dit spel staan ​​enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360