Walkthrough van Corpse Party 2: Dead Patient voor PC

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Corpse Party 2: Dead Patient voor PC evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Corpse Party 2: Dead Patient: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Corpse Party 2: Dead Patient. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Als u andere elementen voor deze gids kunt vinden, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Alle informatie over de walkthroughs in dit artikel is geldig voor Corpse Party 2: Dead Patient vanaf 23/09/2019, voor de consoles PC. De lijst wordt elke keer bijgewerkt telkens het wordt gepubliceerd voor een nieuwe console

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Corpse Party 2: Dead Patient. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Corpse Party 2: Dead Patient, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Corpse Party 2: Dead Patient te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van Corpse Party 2: Dead Patient. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Corpse Party 2: Dead Patient, genaamd: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

De Uiteindelijke Dood Deel 1

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Corpse Party 2: Dead Patient te bekijken, getiteld: De Uiteindelijke Dood Deel 1. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

De Uiteindelijke Dood Deel 2

Hier is de video De Uiteindelijke Dood Deel 2, nummer 5 van de Gids van Corpse Party 2: Dead Patient. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Het Echte Einde Deel 1

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Corpse Party 2: Dead Patient, genaamd: Het Echte Einde Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Het Echte Einde Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Corpse Party 2: Dead Patient te bekijken, getiteld: Het Echte Einde Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!
Cherri Andrea640360