Trucs en Spelcodes: Zombie Blast Crew (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Zombie Blast Crew op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Zombie Blast Crew: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Zombie Blast Crew! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Het is tijd voor de onderkant van de Dode-update. Vergeet alles wat je wist over de zombies, als ze toegang hebben tot nieuwe moves en trucs - nog meer uniek. Onderschat niet de ondoden.
Het is 11 maanden na de infectie zijn begonnen. Alle van hen zijn gevlucht uit de stad, een massale paniek in de straten. De zombies nam onze stad, onze gebouwen, onze blok. Nu kunnen we buiten slapen, terwijl je zwerven door de straten. We wachten voor het leger en het leger niet komen, dus we namen de wapens. We wachten op een held, een held, die kwam niet, dus namen we onze vlag. Nu hebben we klaar met het wachten, en een leider kwam, en dus hebben we gekozen voor onszelf. Die leider is van u.
We hebben georganiseerd voor de jacht, om ons blok heen en duw de boze bewoners weg. We kunnen officieel verklaren dat vanaf vandaag onze stad is een Nul Zombie Zone. We Zijn Zombie-Blast Bemanning. We verpletteren de geïnfecteerde. Word lid van het team.

Zombie Blast Crew is gepubliceerd op 15/11/2019 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Zombie Blast Crew (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Zombie Blast Crew, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360