Trucs en Spelcodes: Pou (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Pou voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Pou: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Pou!

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Hebt u wat het neemt om te verzorgen van uw eigen alien huisdier?! Voeden, verschonen, spelen en kijken naar het groeien, terwijl het niveau omhoog en ontgrendelen van verschillende achtergrond en kleding om te voldoen aan uw unieke smaak. Het aanpassen van uw POU?
* Voeden en verzorgen van Pou, en kijken naar het groeien! * Spelen in de speelkamer en het verzamelen van Munten! * Experimenteren met Drankjes in het Lab! * Aanpassen Pou uitstraling! * Probeer nieuwe kleding, Hoeden en Brillen! * Aanpassen van de kamers van het Behang! * Ontgrendelen prestaties en Speciale items! * Bezoek en spelen met je vrienden! * Praat met Pou en luister terug!
Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw suggesties tot verbetering van Pou en nieuwe dingen toevoegen! Als u een probleem hebt met het spel, neem dan contact met ons op en wij helpen u! (we zijn niet in staat om te reageren op opmerkingen)

Pou is gepubliceerd op 19/11/2019 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Pou (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Pou. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360