Trucs en Spelcodes: Block Puzzle (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Block Puzzle (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Block Puzzle: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Block Puzzle!

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Eenvoudige maar verslavende puzzel spel!
Block Puzzle is een leuk spel en een klassiek blok spel! En onze Blok Puzzel is niet alleen dit. Het is Eenvoudig en verslavend! Als je eenmaal begint, niet stoppen met spelen. Probeer het gewoon, u zal love it!
HOE OM TE SPEEL BLOK PUZZEL? 1. Sleep de blokken om ze te verplaatsen. 2. Proberen te maken van de rasterlijnen op de verticale of horizontale. 3. Blokken kunnen niet worden gedraaid. 4. Zonder de grenzen van de tijd.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 21/11/2019, de datum waarop Block Puzzle werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Block Puzzle (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Block Puzzle. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360