Trucs en Spelcodes: Block Puzzle Jewel (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Block Puzzle Jewel (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Block Puzzle Jewel: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Block Puzzle Jewel!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Het doel is om blokken te laten vallen om volledige lijnen op het scherm zowel verticaal als horizontaal te maken en te vernietigen .. Probeer het opnieuw Vergeet niet om te voorkomen dat de blokken het scherm vullen in dit verslavende puzzelspel.Riprova RiprovaProbeer het alstublieft opnieuw

Probeer het opnieuwRiprova

Block Puzzle Jewel is gepubliceerd op 13/04/2021 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Block Puzzle Jewel (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Block Puzzle Jewel, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360