Trucs en Spelcodes: RPG Monochrome Order (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor RPG Monochrome Order op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

RPG Monochrome Order: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor RPG Monochrome Order!

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

De wereld moet altijd keuzes maken. De Arbiters missie is om gebruik te maken van de oude magie bekend als 'Oordeel' te volgen van hun eigen gerechtigheid, en de gids van de wereld een betere plaats. Een nieuw aangestelde Scheidsrechter is toegewezen aan een woest land, waar ze aan de verschillende Beoordelingen. Echter, niet iedereen zal het eens met zijn idee van gerechtigheid.
Wanneer geconfronteerd met twee keuzes extreme, wat zal hij kiezen?
Uw mening is van grote invloed op het verhaal en de karakter, in goede en slechte paden. Als er meerdere eindes, het verkennen van de verschillende routes te rijden van de wereld op de juiste richting! Krijg tot 18 bondgenoten met uw Beoordelingen te proberen in verschillende formaties en overwinnen van de uitdagingen met elk personage heeft unieke vaardigheden en talenten!

Dit spel is uitgebracht op 21/11/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop RPG Monochrome Order is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor RPG Monochrome Order (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor RPG Monochrome Order, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360