Trucs en Spelcodes: Storie di Cavalli (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Storie di Cavalli (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Storie di Cavalli: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Storie di Cavalli. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Ga naar het meisje uit de stad en het land gal, in Mijn Paard Verhalen! Kies uw huisdier het paard en het paard racing kampioen, in dit paard, de geschiedenis van het spel! Maak je klaar voor een zomer van een drama! Neem het op tegen je rivaal, en misschien zelfs vallen in liefde met uw liefde!
U zocht naar voren te koelen deze zomer in new york... maar uw plannen zijn veranderd. Tegen uw wil, ben je in de middle-of-nowhere-Kentucky, de zomer door te brengen bij haar grootmoeder in een stoeterij.
Het is beter om er het beste van! Dress up in cowgirl laarzen, dress-up van uw nieuw dier, het paard begint te lopen als een kampioen, en maken het een paard verhaal om nooit te vergeten! Kijk uit voor de zuid-belles - ze zijn niet allemaal zo zoet als ze pretenderen te zijn. En tijd doorbrengen met de stabiele jongen... ooh la la!

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 21/11/2019, de datum waarop Storie di Cavalli werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Storie di Cavalli (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360