Trucs en Spelcodes: Great Conqueror: Rome (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Great Conqueror: Rome (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Great Conqueror: Rome: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Great Conqueror: Rome.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Commandant! De Romeinse Republiek is op de stijging, en veel krachtige naties in de strijd voor de suprematie. Een oorlog op handen is. Rome heeft behoefte van de kracht van alle! De grote commandanten, zoals Caesar, Pompeius, Antonius, Octavianus en Spartacus vecht met je. We zijn getuige van de geboorte van de Grote Veroveraar!
【Campagne】 Herstellen van de scènes van honderden historische veldslagen in Rome, en de getuigenis volledig als Rome, het ontwikkelt zich tot een groot rijk dat zich uitstrekt over Afrika, Europa en Azië. ** Het leiden van de legioenen om deel te nemen in de Punische Oorlogen, de Opstand van Spartacus, de Verovering van Gallië door Caesar in de burgeroorlog, Antonio, burgeroorlog, en de Verovering van het Oosten, de Verovering van Duitsland, en de ervaring van de opkomst en glorie van Rome. ** Het bouwen van een stad, werven van soldaten, de oorlog versnelling, in de vorm van een krachtige marine vloten. Alles is onder uw controle. * * * * * * * * Kies de tweede verhaal, het bevel van de omringende volken en stammen om te vechten tegen het machtige Romeinse leger, en veranderen hun lot te worden veroverd. ** Nieuwe technologieën creëren nieuwe visies. Onderzoek van technologieën die de weerstand verhogen en verhogen de snelheid van de verovering.
【Verovering】 Tussen de Middellandse zee en op de Britse Eilanden, Rome, Egypte, Carthage, Gallië, de stammen, de Germaanse volkeren, het Rijk van het Oosten strijden om de hegemonie. Vanuit Rome om de wereld te veroveren, of veroverd te worden en een nieuw rijk te worden gebouwd? ** Uitbreiding van honderden jaren, de Punische Oorlogen van de Romeinse Republiek, de Eerste Driemanschap, de Tweede Triumviraat op de meeste tijden van het Romeinse Rijk. ** Vijanden of vrienden, de oorlog verklaren of het vormen van een bondgenootschap, om te helpen bondgenoten of te tekenen neutrale landen. Kies buitenlands beleid dat is in het beste belang van hun land en uit te breiden uw grondgebied. ** Het tij van de oorlog is niet te stoppen. Het uitbreiden van je stad, je leger werven, het gebruik van strategieën, technologieën, onderzoek, en leiden je rijk naar de uiteindelijke overwinning. ** Er zijn veel landen om uit te kiezen, en iedereen heeft de mogelijkheid om de wereld te veroveren. Het wijzigen van hun toekomst, en hen op te leiden tot een grootheid.

Great Conqueror: Rome is gepubliceerd op 22/11/2019 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Great Conqueror: Rome (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Great Conqueror: Rome. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360