Trucs en Spelcodes: Prof. Woof - cute idle game with dogs and rockets (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Prof. Woof - cute idle game with dogs and rockets op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Prof. Woof - cute idle game with dogs and rockets: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Prof. Woof - cute idle game with dogs and rockets. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Prof. Bau is een vrij inactief AFK spel, met een pak van super-intelligente honden die zijn verlaten door hun meesters van de Aarde. Maar als de meest trouwe dieren op deze planeet hebben besloten om te vinden van de mensen. Ook moet worden aan de andere kant van de melkweg.
Deze pups zijn niet te vergelijken met enig andere honden die je hebt ontmoet. U kunt lezen, schrijven, gebruik van de computer, en ook het bouwen van een ruimte raket. Het beheren van de bouw van het ruimteschip in het laboratorium en stuur uw honden in missies. Verzamelen en meer honden en materialen. Word lid en upgrade uw baby door middel van de fusie om sterker te worden en meer intelligente van de dieren.
Katten niet schelen dat de mens de Aarde verliet, maar deze honden niet zomaar opgeven. Ze gaan op zoek naar een nieuwe thuis tussen de sterren. Beheren honden tussen de missies en het werk van het laboratorium en het bouwen van een raket te bereiken voor de sterren. Speel niet met egoïstische katten, help deze puppy te gaan naar de ruimte in plaats daarvan!

Dit spel is uitgebracht op 23/11/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Prof. Woof - cute idle game with dogs and rockets is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Prof. Woof - cute idle game with dogs and rockets (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360