Trucs en Spelcodes: Yokai Tamer (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Yokai Tamer voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Yokai Tamer: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Yokai Tamer. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

'Wezens Tamer' is een super populair in Japanse stijl MMOARPG game voor mobiele dat heeft een zeer competitieve stijl van het spel en de prachtige Japanse stijl, met honderden van de populaire Japanse voice actor en een originele fantasy verhaal, waardoor je een comfortabele ervaring tijdens het spel. Als het spel is een spannende gameplay, prachtige art-stijl en een sterk team van voice-actors, heeft een zeer goede kwalificatie van de spelers wanneer het spel wordt uitgebracht in Japan. Het spel werd op een fantasie, er werd gezegd in de legende dat wanneer de schemering valt, het is ook het kruispunt van Yin en Yang, demonen en Shikigamis werden uitgebracht in de menselijke wereld, zodat de Onmyojis dat het beschermen van de aarde voor het afweren van de invasie van demonen, en het beheersen van geesten, het beschermen van de vrede van de wereld.
[Functies Van Het Spel] ----De prachtige Graphics, Top-klasse Voice-acting---- 'Wezens Coach' heeft de beste Stem Acteur in Japan en China, die u de beste ervaring in deze wereld van Yin en Yang! In aanvulling op deze, in het prachtige landschap van het oude Kyoto is zorgvuldig opgebouwd door onze designer, voor het creëren van een plezierige reis in het oude Japan.
----De positie op de ranglijst, Wie zal de beste---- De Piek Arena heeft Onmyojis uit verschillende plaatsen, die wint de arena? Ook het Wereld Kampioenschap zal ook worden gehouden, Onmyojis van over de hele wereld zullen verzamelen en strijden om de beste te zijn, wie zal de sterkste Onmyoji in Kyoto?

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 25/11/2019, de datum waarop Yokai Tamer werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Yokai Tamer (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360