Trucs en Spelcodes: Split Balls 3D (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Split Balls 3D voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Split Balls 3D: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Split Balls 3D! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Gemakkelijk te leren, moeilijk te beheersen. Denk je dat kunt u het verzamelen van alle ballen in elk niveau en sla het record? De afwerking van alle niveaus, ontgrendel je nieuwe ballen en verschillende kleuren. De ontdekking van nieuwe en originele labyrinten, als je vooruitgang in dit verslavende spel van het raadsel.
Eenvoudige bediening: Veeg met uw vinger te verplaatsen van het doolhof en zorg dat de ballen naar beneden vallen om het doel te bereiken
Kunt u verslaan alle de Baas niveaus in een test?

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Split Balls 3D (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Split Balls 3D op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360