Trucs en Spelcodes: Grandpa And Granny Two Night Hunters (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Grandpa And Granny Two Night Hunters (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Grandpa And Granny Two Night Hunters: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Grandpa And Granny Two Night Hunters verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Grootvader En Grootmoeder van de Twee Nacht Jagers is een horror spel, het brengen van een lang-verwachte kans om te spelen voor een enge oma of psycho grootvader. Start uw griezelige avonturen, en angst in uw slachtoffers met behulp van alle mogelijke middelen. De oude een beetje te spelen van gekke trucs op alle door en zijn een echt leuk!
De grootvader en de grootmoeder zijn twee meedogenloze jagers waarvan de favoriete prooi zijn wanhopige toeristen, die verdwaald zijn in het bos van de nacht. Elke buur in de buurt weet dat zowel van de leeftijd van de flat-out schizoids die kunnen transformeren van het leven van iedereen in een eindeloze nachtmerrie.
Uw missie in deze enge spel is heel simpel. Je moet vinden zo veel mogelijk slachtoffers in de loop van een nacht, voor het laden van de kofferbak van een auto, en nemen in het palazzo vecchio voor meer entertainment. Wees voorzichtig tijdens het zoeken naar je prooi, want het is een horror spel hide-and-seek-elementen. En om stil te zijn, omdat ook de verdachte van de buren kan altijd de politie bellen, maar het gaan naar gevangenis is buiten het plannen van een te gekke opa en een enge oma.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 27/11/2019, de datum waarop Grandpa And Granny Two Night Hunters werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Grandpa And Granny Two Night Hunters (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Grandpa And Granny Two Night Hunters, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360