Trucs en Spelcodes: Super Arcade Racing (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Super Arcade Racing voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Super Arcade Racing: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Super Arcade Racing! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Super Arcade Racing is retro-geïnspireerde, super-leuke race spel dat geeft je de pure ervaring van de echte arcade game. Eenvoudige bediening en veel plezier met een klassiek 2D top-down, ongelooflijke pixel art, en een iconische soundtrack, gecombineerd met een intrigerend verhaal, en meer dan 80 levels van het spel.
Voorbereiden om naar de wereld van de underground auto, race, in de hoop van het redden van je broer. Het zal gevaarlijk zijn, maar deel te nemen aan de clandestiene Super Arcade Racing zal uw enige kans is om je broertje weer en het oplossen van het mysterie achter de organisatie die heeft ontvoerd.
Je hebt een auto te upgraden en aanpassen na elke race, met nieuwe onderdelen om sneller te gaan, heeft meer grip en een betere controle. Voldoen aan de donkere rivalen en de truc van de vijanden. De nederlaag en duidelijk uw pad naar de uiteindelijke overwinning. Langs de weg, ontdek je misschien iets meer over jezelf.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 28/11/2019, de datum waarop Super Arcade Racing werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Super Arcade Racing (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Super Arcade Racing. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360