Trucs en Spelcodes: Dicedom - Merge Puzzle (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Dicedom - Merge Puzzle voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Dicedom - Merge Puzzle: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Dicedom - Merge Puzzle. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Dicedom - Unie Puzzel
Dicedom is een ongelooflijk spel. De dobbelstenen te gooien, match 3 dezelfde dobbelstenen om samen de magie van de dobbelstenen. Het is een spel offline. Het is een volledig gratis spel. Makkelijk om te spelen en moeilijk te beheersen.
Hoe om te spelen: Spelen op 5X5 tegels houten paneel. Elke kaart die je kunt alleen een moer. Het is niet mogelijk om in combinatie met verschillende aantal dobbelstenen. Er zijn 6 Kleuren voor Domino dobbelstenen. De dobbelstenen om nieuwe dobbelstenen. Het is mogelijk om te draaien van de moeren voordat je ze aantrekt. Overeenkomen met drie dobbelstenen dezelfde kleur te combineren. Drie tot 6 punten, de dobbelstenen kunnen worden samengevoegd tot een jewel cube dobbelstenen. Het is een magische dobbelstenen. Combineer drie juweel, de moeren kunnen worden gebroken in de buurt van 3x3 blokjes. Het spel afgelopen als het bord is geen plaats om de dobbelstenen !

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dicedom - Merge Puzzle (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Dicedom - Merge Puzzle op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360