Trucs en Spelcodes: Stack ball Bump Helix 3D stack ball jump (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Stack ball Bump Helix 3D stack ball jump voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Stack ball Bump Helix 3D stack ball jump: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Stack ball Bump Helix 3D stack ball jump. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Spelen Stapel Blast Ball 3D-Spel, en in de herfst, smash, en plet de Bal op de grond, de worm wiel, dit is verslavend en super leuke casual game die je kunt overal spelen!
De bal slaat met een steen met de gekleurde platforms die zijn geblokkeerd voor de afdaling, maar als je een zwart, het is allemaal voorbij! De bal breekt aan stukjes en je hebt om te beginnen met je val opnieuw Een andere variëteit van kleuren, platforms, spinnen buiten de spiraalvormige schroef maakt een fantastisch spel effecten. De grafische kwaliteit is erg goed, en de bal breekt zeer verrassend. Yeah! Het vuur effect. Als u smash veel platforms in kleine periode van tijd, dan is een tijd-teller, die vol is van het toevoegen van brand effect aan de bal. Met vuur effect, je kunt ook de zwarte platforms.
Hoe te spelen - Houd uw vinger om de snelheid van het vallen van de bal. - Niet breken of raak het zwarte fleece. - Wanneer de Tappimg actie voortdurend optreedt, de bal in de stapel verandert in een bal van vuur. - Om te helpen de bal naar de onderkant van de toren.

Dit spel is uitgebracht op 29/11/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Stack ball Bump Helix 3D stack ball jump is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Stack ball Bump Helix 3D stack ball jump (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Stack ball Bump Helix 3D stack ball jump in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360