Trucs en Spelcodes: Kick the Buddy: Forever (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Kick the Buddy: Forever voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Kick the Buddy: Forever: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Kick the Buddy: Forever! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Je nieuwe beste vriend is hier! Spelen met de partner voor zijn nieuwe spel, en probeer uit alle geweldige wapens! Experiment, blow-up, het gebruik van het atoomwapen, kleding, Vriend, en nog veel meer in de nieuwe Kick Het Maatje voor altijd! Genieten van up-to-date ongelooflijke graphics, nieuwe interacties met de Partner, hilarische wapens, fantastische achtergronden en veel unieke eigenschappen. We Houden Van Je! Genieten!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Kick the Buddy: Forever (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Kick the Buddy: Forever, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360