Trucs en Spelcodes: Labirinti e altro (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Labirinti e altro (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Labirinti e altro: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Labirinti e altro. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Doolhoven & Meer is een klassiek labyrint, doolhof puzzel spel met leuke trucs en verrassingen. Schuif met uw vinger om te begeleiden de stip door de muren om een uitweg te vinden en uit dit doolhof. Het minimum van de 2D-graphics maken het gevoel van een klassieke, retro doolhof spel, terwijl het de nieuwe spel-modi houden het avontuur verse (en soms eng!!!). Geen markering nodig. Wij doen niet experimenteren met de muis of met de kaas.
DOOLHOVEN EN NOG VEEL MEER BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN - Makkelijk om te spelen, vergeet de lastige tilt controls, of niet reageert accelerometer. Beter dan met een marker! - Alle doolhoven worden met de hand gemaakt, gerandomiseerde niveaus - 6 categorieën: Classic, Vijanden, Ijs -, Vloer -, Duisternis, Vallen, en in de tijdrit. Meer te komen! - De puzzels variëren van eenvoudig doolhoven veel moeilijker en geavanceerde doolhoven - Minimale en retro 2D-graphics, vergeet ingewikkelde 3D doolhoven. - We maken geen gebruik van de arme muis in het doolhof of een lekkere kaas wordt verspild.
Gids van de punt door middel van verschillende paden in dit doolhof gratis avontuur. Lopen, verkennen, en een manier vinden om door de ingewikkelde muren. Er is een Minotaur? Voltooien van alle 450 doolhoven om de koning van het labyrint. Leuk :-) Geen muizen werden gewond tijdens het maken van dit spel.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 03/12/2019, de datum waarop Labirinti e altro werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Labirinti e altro (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Labirinti e altro, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360