Trucs en Spelcodes: The King of Fighters ALLSTAR (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor The King of Fighters ALLSTAR (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

The King of Fighters ALLSTAR: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel The King of Fighters ALLSTAR en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Doe mee aan de strijd van uw dromen! De historische samenwerking van KOF ALLSTAR X Tekken 7!
■ Jin Kazama, Kazuya Mishima, Paul Phoenix, Heihachi Mishima, Ling night lights) en Armor King doe mee aan de slag ■ Rush Evenement, Roulette Gebeurtenis, en in Samenwerking met Check-In, Events, en andere Tekken evenement ■ Jin Kazama (Classic), en Armor King ■ Nieuwe KOF Fest Jacht op Ganzen XIV toegevoegd ■ Black Friday Aanbiedingen toegevoegd
Het toernooi om het vinden van de beste fighting champion in de wereld begint nu! Maak een team van de beste vechters in de volgende slag.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op The King of Fighters ALLSTAR sinds 04/12/2019, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The King of Fighters ALLSTAR (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360