Trucs en Spelcodes: Arc of Alchemist (PS4 / SWITCH)

Trucs, Codes en Geheimen voor Arc of Alchemist op PS4 / SWITCH. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Arc of Alchemist: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Arc of Alchemist.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Voer de woestijn, op zoek naar de sleutel om de mensheid te redden, de Grote Macht. Quinn Bravesford, voor het goed van zijn koninkrijk, leidt zijn soldaten in de strijd tegen een band van vijandelijke naties. Een jaar, de koning verklaarde dat hij zou mandaat een grootschalig onderzoeksteam naar de Woestijn van de Bronnen. En dus, Quinn werd geselecteerd voor de gezagvoerder van deze missie. Quinn ziet er op de oude alchemie van het apparaat, de Lunagear, de binnenkant van zijn hand. Volgens de legendes van het verleden, zodra het Lunagear is uitgerust met vier Bollen, ontgrendelt u de Grote Kracht om de mensheid te redden. Alleen een Orb bevindt zich in de Quinn Lunagear. Verzameling van vier Sferen voor de Lunagear, echter, is slechts een legende. Met de dreiging van een gevaarlijke wezens, en de Machine Poppen zwerven door de woestijn, een van de vijandelijke naties, het Vorstendom Neuhaven, stuurde zijn leger op zoek naar een Grote Macht. Nu, Quinn en zijn band van de bondgenoten in de strijd tegen het Vorstendom Neuhaven in de hoop op het vinden van de Grote Macht en de mensheid te redden. Quinn staal zelf, maar toch, ze kan het niet helpen, maar twijfelen aan het bestaan van een Grote Macht.

Arc of Alchemist is gepubliceerd op ar/nu/Janu voor PS4 / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Arc of Alchemist (PS4 / SWITCH): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Arc of Alchemist, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360