Trucs en Spelcodes: My City : Ski Resort (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor My City : Ski Resort (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

My City : Ski Resort: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor My City : Ski Resort.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Het is winter in Mijn Dorp en het Skigebied is open voor iedereen. Mijn Stad: Ski resort is deel van de winter. Maak je eigen winter avontuur. Hier kunt u skiën op de hellingen, het ontdekken van nieuwe plaatsen, gekleed in de laatste mode, en wanneer de dag voorbij is, kan je ook slapen in een iglo. Breng je favoriete Stad tekens, en spelen een verhaal dat je wilt!
EIGENSCHAPPEN VAN HET SPEL: - Spannende winter locaties! Ski, iglo verborgen grot, en meer! - NIEUWE personages die je kunt spelen en bewegen in Mijn andere Stad spelen! - CONCURREREN op de hellingen van roem en rijkdom! - GEWELDIGE winter mode, dress-up van uw tekens en de nieuwe kleding naar Mijn andere Stad spelen! - Ontdek de verborgen plaatsen, schuilplaatsen, en geschenken. Verborgen schatten en de hersenen puzzel. Je bent slim genoeg om te ontdekken dat het allemaal? - Dagelijkse cadeautjes en meubels voor uw huis vernieuwen en een kledingkast. - Al Mijn games Stad om verbinding te maken tussen hen, en Gemakkelijk te Verplaatsen karakters en items tussen de spelletjes. - Speel als je wilt, stress-gratis spelletjes, Extreem hoge speelbaarheid. - Veilig Voor Kinderen. Geen 3rd party Advertenties en IAP. U betaalt een keer en ontvang gratis updates voor eeuwig.
DE AANBEVOLEN LEEFTIJD GROEP Kinderen 4-12 jaar: Eenvoudig genoeg voor kinderen van 4 jaar te spelen en super spannend voor 12 jaar te leven. Mijn Stad, de spellen zijn zeker om te spelen, zelfs wanneer de ouders uit de kamer.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op My City : Ski Resort sinds 09/12/2019, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor My City : Ski Resort (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor My City : Ski Resort, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360