Trucs en Spelcodes: My City : Storia d'amore (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van My City : Storia d'amore voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

My City : Storia d'amore: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van My City : Storia d'amore. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op My City : Storia d'amore, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Dit is hoe een echte Love Story begint! Vrienden te maken met de twee jongens die net verhuisd in naast de deur en hangen in hun geheime schuilplaats. Bekijk al Mijn Stad: de Geschiedenis van de Liefde, van plaatsen en verborgen verrassingen.
EIGENSCHAPPEN VAN HET SPEL: - Het is tijd voor een avondje uit! Kiezen prachtige jurken ongelooflijke mogelijkheden! Mode voor een avondje in de bioscoop of klasse, voor een chique restaurant maaltijd! - 8 posities, perfect voor een avond van plezier! Hangen in de Tuin en Cupido kan je raken met een pijl liefde! Voor te bereiden op de avond in, kijken naar een film in de Drive-Through-Theater en het einde van de avond in het Restaurant. De tree house is een geweldige plek om te hangen op elk moment van de dag. - 20 karakters die je kan spelen en bewegen in Mijn andere Stad spelen! - Voeden van vogels voor een speciale traktatie, spelen tabel hockey met je vrienden en vele andere verrassingen! - Dagelijkse cadeautjes en meubels voor uw huis vernieuwen en een kledingkast.
- Al Mijn games Stad om verbinding te maken tussen hen, en Gemakkelijk te Verplaatsen karakters en items tussen de spelletjes. - Speel als je wilt, stress-gratis spelletjes, Extreem hoge speelbaarheid. - Veilig Voor Kinderen. Geen 3rd party Advertenties en IAP. U betaalt een keer en ontvang gratis updates voor eeuwig.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 31/12/2019, de datum waarop My City : Storia d'amore werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor My City : Storia d'amore (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360