Trucs en Spelcodes: Stupid Dinosaur: Play Now (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Stupid Dinosaur: Play Now voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Stupid Dinosaur: Play Now: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Stupid Dinosaur: Play Now. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Er zijn veel mooie en dom Dinosaurussen in de stad, de controle van een van uw eigen, om te eten van mensen en gebouwen vernietigen.Het is erg leuk om te spelen!
Verplaatsen van de dinosaurus met eenvoudige bediening. Win door het eten van de meeste mensen en veroorzaken meer verwoesting! Verzamel de munten en maak uw dinosaur sterker!
U kunt de toren te vernietigen, de meest hoge, en de sterkste te zijn en het eten van al het andere dinosaurussen?

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Stupid Dinosaur: Play Now sinds 09/12/2019, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Stupid Dinosaur: Play Now (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Stupid Dinosaur: Play Now, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360