Trucs en Spelcodes: Idle Space Farmer (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Idle Space Farmer en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Idle Space Farmer: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Idle Space Farmer. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om het openen van een boerderij in de ruimte? Een ruimte boer tycoon door het beheren van uw ruimte van de agenten (waifus) en een minimum van winst, en de nederlaag van voldoende monsters te maken uw droom waar! Breid uw ruimte rijk, en geef uw bedrijf een boost met een gespecialiseerde agent die u toelaat om het automatiseren van de workflow van uw bedrijf! Profiteer van deze kans om het universum te veroveren met uw bedrijf online en offline!
Inactieve Ruimte Boer is een simulatie spel dat combineert de landbouw monsters met waifu management voor profit en word een miljonair in de ruimte. Het doel van deze simulator inactiviteit is het werven van de beste agenten om de nederlaag zo veel monster mogelijk. Met de winst die u maakt, moet u om te huren agenten en te upgraden uw boerderijen en ruimte. De beste ruimte boer tycoon, het bouwen van een miljonair in de ruimte van het rijk, en verdien een enorme winst. Maak je klaar voor de werving ruimte agenten nu, in deze ruimte, de landbouw-manager simulator!
KENMERKEN VAN VRIJE RUIMTE BOER ★ Dichter bij uw waifu en taken toewijzen! ★ Upgrade uw agenten om het verhogen van uw inactief inkomen: Achterover leunen en een miljonair zonder het aan te raken! ★ Krijgen inactief geld en geld verdienen: voor het Voortzetten van de agrarische activiteit in de ruimte, zelfs wanneer u offline bent! ★ Veel prijzen voor u klaar in uw ruimte rijk! ★ Cast agent unieke mogelijkheid om het verhogen van uw groeiende motivatie! ★ Elke agent heeft een speciale tycoon booster: Verhogen van de productiviteit van de landbouw! ★ Prestige, functionaliteit, en de andere planeten: het Bouwen van een miljardair rijk ruimte simulatie! ★ Beheren monster farm in meer verschillende werelden, als een echte baas: een ruimte boer tycoon door het beheer van deze ruimte, de boerderij! ★ Boerderij verschillende soorten monsters: orcs, octopus, mantis garnalen en meer! ★ Verzamelen ton goud in deze ruimte, het fokken en het beheer van de inkomsten simulator! ★ Geen verbinding met Internet nodig: om rijk te worden, online of offline!

Dit spel is uitgebracht op 13/12/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Idle Space Farmer is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Idle Space Farmer (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Idle Space Farmer in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360