Trucs en Spelcodes: Solve It 2: My Father's Killer (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Solve It 2: My Father's Killer voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Solve It 2: My Father's Killer: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Solve It 2: My Father's Killer en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

'Wat het ook is, het kan wachten tot morgen,' zeg je, als je de club verlaat. 'Wilt u in dit geval,' Logan zegt. 'Je moeder was gearresteerd voor moord.'
Oplossing 2: Mijn Vader de Moordenaar is een spannend detectiveverhaal/visual novel, waar uw keuzes wijzigen in het verhaal. Race tegen de tijd en de beroemde detective T. S. Logan strijd op zoek naar de echte moordenaar. De waarheid scheur de Silicon Valley deel.
KIES HOE OM TE ONDERZOEKEN Wat voor soort detective bent u? Het is verbonden met de knappe fietser? Laat de mooie goochelaar nemen u mee naar huis? Niet valt in te Logan, de 'Sleuth van Silicon Valley'? Het is om te redden van de moeder uit de gevangenis en de dood?

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Solve It 2: My Father's Killer sinds 14/12/2019, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Solve It 2: My Father's Killer (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Solve It 2: My Father's Killer, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360