Trucs en Spelcodes: scuola materna: cura degli animali (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van scuola materna: cura degli animali en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

scuola materna: cura degli animali: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van scuola materna: cura degli animali. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Een zeer belangrijke stap in het leven van uw kind is om te gaan naar de kleuterschool. Immers, de eerste in een nursery school de kinderen voelen zich angstig en ongemakkelijk. En een dag in de pre-school, het lijkt heel lang voor het kind. Dat is de reden waarom de belangrijkste taak voor de ouders is bij de voorbereiding van hun kind op de kleuterschool. Met dit doel hebben we dit spel gemaakt. Maak kennis met onze nieuwe game in de serie van educatieve spelletjes voor kinderen: het Asiel. De kleuterschool is een simulator spel te demonstreren voor uw kind: wat kinderen daadwerkelijk naar school gaan van het kind; hoe ze hun tijd besteden om deze te distribueren onder de spellen in de frisse lucht, en je krijgt nuttige en noodzakelijke vaardigheden om te leren. De verzorging van het kind geeft u en uw kind een kans om te leren over naar de kleuterschool van de regeling: om een kind te slapen, om te eten, attracties voor kinderen, leren en nog veel meer. En het meest belangrijk om te kijken na schattige personages uw kind leert omgaan met andere kinderen. Hij ziet alle processen die plaatsvinden op de voorbeelden van grappige dieren die je moet verzorgen. Er zijn veel verschillende posities in het spel van uw kind is om te helpen de personages om mee te spelen muziekinstrumenten, speelgoed spelen met hen, helpen bij het schoonmaken van de tuin, klimmen op een schommel, leren een beetje, en, natuurlijk, zwemmen in het zwembad. En vergeet niet om te eten de personages en leg ze te slapen! Spelletjes voor kinderen zijn erg interessant, spannend en intuïtief. In het proces van de verschillende tips die u zullen helpen uw kind te begrijpen wat te doen. Tekenen, spelen, rekenen, en hebben een leuke! Na het voltooien van het spel zal het kind niet bang zijn om te gaan naar de kleuterschool!
Bezoek onze: http://yovogames.com Twitter: https://twitter.com/YOVOstudio Facebook: https://facebook.com/yovogames

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor scuola materna: cura degli animali (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360