Trucs en Spelcodes: Age of Z (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Age of Z voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Age of Z: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Age of Z. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Doden de zombies, vorm allianties, en om de menselijke beschaving staat op de rand van het uitsterven van het kwaad in deze zombie strategie-MMO!
De zombie-apocalyps heeft gegooid de mensheid in de donkerste tijden. Nu, U bent het licht in de duisternis. OVERLEVEN door het optrekken van de reusachtige legers van machines, explosieven, en stenig menselijke soldaten. BELEEF de beschaving te doden de hordes van zombies, de wederopbouw van de stad, de redding van de vluchtelingen, en de lancering van de nieuwe wereldwijde welvaart. PROSPER, het vormen van allianties met andere commandanten van over de hele wereld, beknelling van de tegenstanders, en grijpen de Hoofdstad, dus dat kunt U het nieuwe tijdperk van de mensheid!
Omdat in de Leeftijd van Z, de zombie kan het een gevaar zijn... maar de menselijke intriganten en backstabbers zijn de echte bedreiging!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Age of Z sinds 14/12/2019, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Age of Z (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360