Trucs en Spelcodes: Steal my Heart : Romance You Choose (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Steal my Heart : Romance You Choose voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Steal my Heart : Romance You Choose: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Steal my Heart : Romance You Choose! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Het ontdekken van je ware liefde in dit unieke Romantiek Otome Game Genie Inc!
■■Overzicht■■ Je bent een jonge vrouw die werkt in een museum, en de dochter van een filantropische archeoloog die verdween enkele jaren geleden op een expeditie op zoek naar een legendarische magic sieraden. Deze juwelen werden gezegd te bevatten, een mysterieuze kracht die kunnen verlenen aan de persoon die hen vindt elk verlangen, en uw vader was gewijd aan het vinden van de waarheid. Op een nacht, terwijl de sluiting van het museum, een vreemde bezoeker en praat met je vader. Maar binnenkort kunt u zich bedreigd voelen door dit intrigerende nog angstaanjagende vreemdeling, en net op tijd, een mysterieuze en knappe jonge man verschijnt en voert u de afstand tot veiligheid,... Dan, vind je jezelf in een geheime schuilplaats, omringd door drie aantrekkelijke mannen, met inbegrip van de hulpverlener, dat ik ben vastbesloten om u te beschermen, en het vinden van de dezelfde juwelen, uw vader, naar op zoek was! Ze kon de sleutel voor het lot van uw vader, en de geheimen van zijn onderzoek? Hoe weten ze hem, en wat weten zij over de juwelen? Ook voor wie is de vreemde figuur die brak in het museum? Welke geheimen deze mensen weten? En waarom niet U? In een enkele dag vol gebeurtenissen, kunt u snel vinden zelf vliegen in een nieuwe wereld van geheimen, magie, mysterie en de verborgen wereld van de legendarische Phantom Dieven. Deze dieven zijn al lange tijd bekend om het stelen van verschillende artefacten... maar die zal men in staat zijn om te stelen je hart?
■■Teken■■ ・Alessio Een flamboyante maar egocentrisch karakter, Alexei gewoon wil beschermen zijn speciale manier. Hij houdt van de aandacht, en zal alles doen om jou! Slimme, getalenteerde en ervaren met zijn handen, hij is goed in het maken van kunstaas, en om zijn weg te vinden rond de geheime plaatsen. Echter, dit protection system rogue te kunnen stelen zijn weg in uw hart?

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Steal my Heart : Romance You Choose sinds 15/12/2019, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Steal my Heart : Romance You Choose (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Steal my Heart : Romance You Choose in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360