Trucs en Spelcodes: T.D.Z. Robots Story - the Soviet Apocalypse (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan T.D.Z. Robots Story - the Soviet Apocalypse voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

T.D.Z. Robots Story - the Soviet Apocalypse: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor T.D.Z. Robots Story - the Soviet Apocalypse!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Geachte vriend! Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van ons product, kunt u het geld terug binnen 2 uur! Dit spel ondersteunt de engelse taal! Voortzetting van het bekende spel over de avonturen van de twee overlevenden!Staal gigantische machines van de macht, buiten de Zone! De laatste Stalker Raven omgekomen in de straling, waardoor de enige hoop op redding...In de vorm van zijn eigen uitvinding. De kleine vliegende robot gaat op een lange reis: + Leer alle geheimen van wat er gebeurt +Om te concurreren in een wereld van vijandige wezens + Vermijd gevaarlijke vallen + Het oplossen van de moeilijke taken om te zoeken naar items Kenmerk van het spel: UNIEKE GAMEPLAY Een spel dat bestaat uit een mix van verschillende genres. Een avontuur spel met de elementen van het onderzoek, platformactie en een scheutje horror. HET FASCINERENDE VERHAAL Een verhaal dat je door te slepen vanaf de eerste seconden. Gesproken tekst voor commercials, monologen en dialogen van de karakters maakt het spel zeer interessant. De SFEER VAN de POST-SOVJET-APOCALYPS Het Sovjet-tijdperk, elke meter in de prachtige 3d-graphics zal je niet laten vervelen.Dit project is uitgevoerd met de liefde en de ziel van het bedrijf is een kleine, onafhankelijke Studio met een enorm potentieel. ONBEPERKTE TOEGANG Dompel jezelf onder in de geschiedenis van de robots en overal, zonder toegang tot het Internet, het spelen in een enkel bedrijf. Dit project is een gratis addon voor onze laatste wedstrijd van T. D. Z. 2 Dode Zone.

T.D.Z. Robots Story - the Soviet Apocalypse is gepubliceerd op 15/12/2019 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor T.D.Z. Robots Story - the Soviet Apocalypse (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor T.D.Z. Robots Story - the Soviet Apocalypse op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360