Trucs en Spelcodes: Cleon: la Caduta del Guerriero (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Cleon: la Caduta del Guerriero op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Cleon: la Caduta del Guerriero: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Cleon: la Caduta del Guerriero verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Neem de controle van de epische helden voor eeuwig opgesloten in een eeuwige strijd tegen het kwaad. Dit is Cleon, en het is aan jou te stoot en smash je een weg door middel van monsters, demonen en puin, in een avontuur dat de speler tegen de onderwereld...
In Cleon, kunt u de controle van een krachtige held, en het is aan u om te slaan, punch, en vecht je een weg door eindeloze niveaus gevuld met monsters. Gelukkig, het vernietigen van uw tegenstanders is nog nooit zo vlot en aantrekkelijk, met een pin-point precieze tik-in tijden van mechanische. Door eenvoudig te tikken op de juiste tijd, je kunt de sterkte van uw held en de kracht van zijn krachtige aanvallen zoals smash gigantische vijanden. Echter, het zal niet gemakkelijk zijn. Je valt door de lucht als je de sprong van vijand naar vijand in een spel totaal verschillend van alle arcade games die je eerder hebt gespeeld.
Als je vooruitgang, kunt u een upgrade van uw helden met meer armor en meer schade om ervoor te zorgen dat elke tik packs een epische punch!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Cleon: la Caduta del Guerriero sinds 15/12/2019, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Cleon: la Caduta del Guerriero (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Cleon: la Caduta del Guerriero, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360