Trucs en Spelcodes: Cleon (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Cleon op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Cleon: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Cleon. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Neem de controle van de epische helden voor eeuwig opgesloten in een eeuwige strijd tegen het kwaad. Dit is Cleon, en het is aan jou te stoot en smash je een weg door middel van monsters, demonen en puin, in een avontuur dat de speler tegen de onderwereld...
In Cleon, kunt u de controle van een krachtige held, en het is aan u om te slaan, punch, en vecht je een weg door eindeloze niveaus gevuld met monsters. Gelukkig, het vernietigen van uw tegenstanders is nog nooit zo vlot en aantrekkelijk, met een pin-point precieze tik-in tijden van mechanische. Door eenvoudig te tikken op de juiste tijd, je kunt de sterkte van uw held en de kracht van zijn krachtige aanvallen zoals smash gigantische vijanden. Echter, het zal niet gemakkelijk zijn. Je valt door de lucht als je de sprong van vijand naar vijand in een spel totaal verschillend van alle arcade games die je eerder hebt gespeeld.
Als je vooruitgang, kunt u een upgrade van uw helden met meer armor en meer schade om ervoor te zorgen dat elke tik packs een epische punch!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Cleon (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Cleon op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360