Trucs en Spelcodes: Rope Puzzle (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Rope Puzzle voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Rope Puzzle: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Rope Puzzle.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Touw Puzzel is een nieuwe uitdagende spel van het raadsel. Om alle mensen te redden van een grote brand door het touw. Verwen jezelf met honderden leuke, controle, touw, het overwinnen van obstakels, uitdagingen en puzzels alleen. Het touw rond de punt van de aanval, zal afhankelijk zijn van die eindeloze rope escape, het is zeer ontspannend. Wist je dat het Touw van de Puzzels helpen je hersenen? Ja, het is leuk, uitdagend en gewoon een geweldig spel voor iedereen. Zoveel leuke unieke puzzels die je kunt spelen. (Touw Puzzel, met behulp van het touw te redden van de stickman)
HOE OM TE SPELEN: Spelen is heel eenvoudig! Sleep het touw om te zorgen voor een veilige en beveiligde locatie, de controle van de stok mannen in het touw en ze opslaan. Vergeet niet om te vermijden obstakels langs de weg. Bom, lazer, zag het pistool...ze zijn gevaarlijk. Je bent in een rescue spel, wees voorzichtig met deze obstakels. Het is verslavend! Als je het Touw Puzzel, om zeker te zijn dat ze niets te doen. Het spelen van dit verslavende puzzel spel voor uren en kan niet naar beneden.
KENMERKEN: * Eenvoudig te leren en te spelen op elk gewenst moment je moet een beetje de behandeling * Geschikt voor alle leeftijden. * Sleep het touw los de uitdagende puzzels. * Train je hersenen. Probeer veel manieren om te spelen, want het zijn logische puzzels. * Muziek, geluiden, afbeeldingen en graphics zijn uitzonderlijke * Speel duizenden rottende niveaus van plezier! * Vorm een Team met je vrienden en andere spelers – een eenvoudige manier om alle mensen te redden.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Rope Puzzle sinds 15/12/2019, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Rope Puzzle (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360