Trucs en Spelcodes: Bad North: Jotunn Edition (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Bad North: Jotunn Edition voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Bad North: Jotunn Edition: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Bad North: Jotunn Edition. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Uw huis is onder aanval. De koning is dood in de handen van de indringers. Hoop is een ver schijnsel in de mist, snel vervagen met elk voorbijgaand moment. Als u aanleiding om uw vader, als een heerser, het zal vallen bij het organiseren van je verdediging. Maar vergis je niet – dat is niet de strijd voor de overwinning, maar een wanhopige greep om te overleven.
North male is een mooie, maar wrede tactieken roguelite. Verdedigen uw idyllische eiland koninkrijk tegen een horde van een invasie van de Vikingen, als je het leiden van de wanhopige exodus van zijn volk. Opdracht van uw trouwe onderwerpen van een volledige tactische voordeel van de unieke vorm van elk eiland. Alles wat in het spel: het is niet mogelijk, en kijk naar het bloed van de proefpersonen vlekken op de aarde rood.
Het is fascinerend en brutaal, met een prachtige, procedureel gegenereerde eilanden en schattig soldaten, naast elkaar tegen de met bloed bevlekte realiteit van de oorlog. U bepalen de grote lijnen van de strijd, waardoor een hoog niveau van opdrachten naar de soldaten die proberen hun best om hen uit in de hitte van het moment. En kan worden bereikt met de auto, diep, met een eenvoudige speler ingangen van het maskeren van dynamische simulatie van de strijd die het uitnodigend voor nieuwe spelers, terwijl uitdagende veteranen.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 16/12/2019, de datum waarop Bad North: Jotunn Edition werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Bad North: Jotunn Edition (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Bad North: Jotunn Edition, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360