Trucs en Spelcodes: Mafia City (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Mafia City voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Mafia City: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Mafia City! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

●●Maffia de Stad Werken straks Met de YAKUZA●● (De duur van de samenwerking: 20 December 2019 2 januari 2020) De protagonisten van de [YAKUZA] Kazuma Kiryu en Goro Majima van de Maffia in de Stad tijdens deze Kerst-periode! Tijdens deze periode van samenwerking, is 'Kazuma Kiryu' en 'Goro Majima' kan worden verkregen. Echter, Kazuma Kiryu kunnen werven als Vigilante via de Sign-In het Geval waarin de spelers hebben de kans om hem gratis! Mafia City is momenteel in voorbereiding voor andere Kerst-gerelateerde evenementen. Twee van deze evenementen worden over boksen en-automaten, terwijl de 3e is een festival!
▲Concurreren om de Godfather in een geweldig spel van strategie, dat vereist vindingrijkheid en time-management! ▲Stelen van Banken voor het vormen van allianties met andere spelers en vechten samen de Stad in te nemen en de Wereld van de Maffia! ▲Datum Schattige Meisjes die juichen u op de dagelijkse heroïsche, en de Leden van de support Crew met het eeuwige trouw! ▲Is een real-time interactieve Turf War met de dagelijkse schermutselingen voor een heel jaar! ▲Het verzamelen van Luxe Auto ' s om indruk te maken op vrienden en vijanden! Race auto op de straat, als je in de politie-auto, in een poging om te voorkomen dat uw laatste kans!
●●SPEL FUNCTIES●●

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Mafia City (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Mafia City, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360