Trucs en Spelcodes: Obey Me! Shall we date? Anime Story, RPG Card Game (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Obey Me! Shall we date? Anime Story, RPG Card Game voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Obey Me! Shall we date? Anime Story, RPG Card Game: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Obey Me! Shall we date? Anime Story, RPG Card Game. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

▶▷▶Een Nieuwe Ervaring Van De Game◀◁◀ Wat gebeurt er als de tekens uit uw hand komen, lachen en huilen samen met u en uw vriend? - of zelfs een minnaar? Luister naar mij! het is een gloednieuwe dating simulatie spel dat maakt de tekens een deel van uw dagelijks leven. ▶ Voor sms-berichten en telefoongesprekken elke dag met boeiende personages. ▶ Is er een intimiteit op het niveau van het systeem van de game. De manier waarop je omgaat met de personages, en invloed hebben op uw relatie met hen. ▶ Is er geen geslacht geselecteerd voor de hoofdpersoon, zodat iedereen kan spelen.
■ Geschiedenis Word de meester, die zorgt voor de mooie demon brothers tot aan de knieën en genieten van het leven aan de Academie in de Devildom! U hebt geselecteerd om te worden van een exchange student aan het RAD, een school voor demonen. Wachten voor u een van de 7 demon broers, en een berg huiswerk...?! Er is maar 1 regel om te onthouden om te kunnen overleven... Een Meester om ze allemaal te regeren!
■Uw Persoonlijke Harem van de Demon Ikemen Kies hoe u wilt genieten van het leven: je zweep van de demon broers in de vorm, of beginnen aan een nieuwe liefde? ...Misschien zelfs een kus van een knappe demon te wachten?

Dit spel is uitgebracht op 22/12/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Obey Me! Shall we date? Anime Story, RPG Card Game is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Obey Me! Shall we date? Anime Story, RPG Card Game (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Obey Me! Shall we date? Anime Story, RPG Card Game. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360