Trucs en Spelcodes: KleptoCorni (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor KleptoCorni op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

KleptoCorni: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel KleptoCorni en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Van de maker van KleptoCats en KleptoDogs is HyperBeard van de CORNiest avontuur... KleptoCorns!!! Magische Freakin' Eenhoorns!
Ooit, in een plaats dichtbij en ver weg, leefde er een race van ondeugende zoogdieren, met een voorliefde voor de diefstal van nutteloze prullaria. Deze wezens zijn in rubano, in een compulsieve manier dat je zou kunnen zeggen dat ze maniacs over het... klepto-maniacs. Nu, waar heb ik gehoord dat dit eerder gezien? je kunt je afvragen, met de gezichten van schattige katten en goofy honden die door uw naïef hersenen, maar je zou verkeerd zijn. Zie je, voordat er woofs en miauwt, voordat alle garen en voeten, waren er hoeven en neighs. Ja... de EENHOORNS! Magic klepto-maniakale eenhoorns! Voor de KleptoCorns!
In KleptoCorns, kunt u verkennen van de mystieke sferen, terwijl u geniet van de openbaringen van de melkweg. Zijn er geheimen te wachten om elke scherpe Hoek *wink* wink* met honderden artikelen en intrigerende dingen om te verzamelen!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 22/12/2019. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor KleptoCorni (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360