Trucs en Spelcodes: Run the Beat: Fun Running Games, Music Games 2019 (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Run the Beat: Fun Running Games, Music Games 2019 (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Run the Beat: Fun Running Games, Music Games 2019: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Run the Beat: Fun Running Games, Music Games 2019. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Run the Beat: Fun Running Games, Music Games 2019, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Run to the Beat is een arcade spel, een energieverbruik van een muziek-platform met een geheel nieuwe benadering van het gebruik van muziek in een game. Run to the Beat is een mobiele, 2D muziek platformgame, waarbij de speler synchroniseert zijn acties met de muziek op de achtergrond, waardoor het in staat is weg te laten en te overwinnen alle obstakels en tegenstanders die verschijnen op de weg. De speler is fijn wanneer hij volgt de muziek. Niemand heeft ooit eerder gedaan!
In aanvulling op de hele wereld bekende opnamen van de muziek, we hebben onze muziek speciaal voor het spel. Het wordt gevormd in een zodanige wijze dat alle van de instrumenten geven de speler een 'tip' te spreken wanneer u nodig hebt voor het uitvoeren van specifieke acties. In onze 2D muziek platform, wij hebben de controle van een held, begeleid door muziek op de achtergrond. U kunt kiezen tussen twee verschillende game modi: - Standen Van Chill Op deze manier kunt u het spel als een platform, geen indicatoren weergegeven tijdens het afspelen en u vindt al uw juiste acties op tempo precies. - De Arcade-Modus Op deze manier kunt u de verschillende indicatoren van als je loopt naar voren. Doe je best om te staken, wanneer zijn alleen onder de kopie opmerkingen voor het maken van perfecte hits, en dan maak je een perfecte combo voor het hele lied, om de hoogste score in de ranking.
Als u op zoek bent naar een geweldige 2D-muziek platformer, die gebonden is om uw tijd aangenaam te doden en de verveling, de download Uitvoeren van de beweging. Speciaal voor u, hebben wij het karakter kopiëren van notities. Dit is een super mooi figuur, dat is de plot as van onze arcade adventure spel. Kenmerken: - Uit de doos gameplay - Mooie graphics. - Twee uitdagende spelmodi: chill en arcade - De controle punten, die u zal toestaan om te herbeleven - Door het verzamelen van gouden munten en sleutels die u toelaten om spullen te kopen - 22 verschillende, met de hand getrokken niveaus, - Gewijd aan de muziek, die nog steeds op het hoofd en draagt bij aan de sfeer van het spel; het combineert de stukken van het origineel en de wereld ' s meest bekende hits de finish is in lijn met het idee van 'easy to play, hard to master' - Grote en verschillende moeilijkheidsgraden vol obstakels en valkuilen - Moeilijkheidsgraden (easy, normal, hard, zeer hard en chaos) - Caribbean pirate of 007 agent kleding beschikbaar voor de dressing kopie opmerkingen

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Run the Beat: Fun Running Games, Music Games 2019 (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Run the Beat: Fun Running Games, Music Games 2019. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360