Trucs en Spelcodes: Oniken: Unstoppable Edition (PS4 / SWITCH / XBOX ONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Oniken: Unstoppable Edition voor PS4 / SWITCH / XBOX ONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Oniken: Unstoppable Edition: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Oniken: Unstoppable Edition.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Wanneer een wereldwijde oorlog bijna gedecimeerd de mensheid, een boze militaire organisatie genaamd Oniken maakt gebruik van de situatie om te domineren en onderdrukken van de weinige overlevenden. Zelfs als de weerstand tegen deze organisatie leek hopeloos, een kleine rebel movement organiseert stakingen tegen Oniken. Op een dag, een ninja huurling genaamd Zaku biedt zijn diensten aan de weerstand voor het onbekende redenen. Zijn bewegingen zijn dodelijk en het is nu de weerstand alleen maar hopen. Oniken is een actie platform spel in hoge mate geïnspireerd door de jaren 1980, de games en de films. U kunt dit zien, niet alleen in de graphics en sound design, maar ook in Oniken geschiedenis en moeite. Maak je geen zorgen, zult u sterven, een heleboel keer.

Oniken: Unstoppable Edition is gepubliceerd op mb/ce/Dece voor PS4 / SWITCH / XBOX ONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Oniken: Unstoppable Edition (PS4 / SWITCH / XBOX ONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Oniken: Unstoppable Edition. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360