Trucs en Spelcodes: Pixzilla - King of monsters (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Pixzilla - King of monsters (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Pixzilla - King of monsters: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Pixzilla - King of monsters!

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Een invasie van de stad, een gigantische robot, vuur, trucks, tanks, gevechts helikopters, gevechtsvliegtuigen, vlammenwerper spray, aliens, een gigantische aap, transformatoren, super bazooka en een gestoorde professor, u kunt zich niet voorstellen een betere video spel?
Pixzilla is uit de hand, gemaakt door de Professor, om te eindigen met de corruptie van de Techno Stad.
Pix-Zilla, de koning van de monsters is een 2D shoot-em-up game 8-bit retro pixel esthetische, geïnspireerd door de grote 90's films en klassieke video games van de run en gun-en shoot 'em up, volledig aangepast aan het kunnen bedienen met slechts twee vingers op uw mobiele telefoon en in staat zijn om overal te spelen.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 26/12/2019. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Pixzilla - King of monsters (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360