Trucs en Spelcodes: Esports Life Tycoon (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Esports Life Tycoon voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Esports Life Tycoon: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Esports Life Tycoon. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Voor het beheren van uw team esports. Teken de beste spelers. Train je superstar. Deal met de afleiding en kritieke gebeurtenissen voorafgaand aan elk spel. Uitbreiding van uw team en van het spel thuis te winnen van grote toernooien over de hele wereld tot de grootste team in esports!
MAAK JE EIGEN TEAM ESPORTS
Pas elk aspect van het team: ontwerp uw schild, en de esports apparatuur, het maken van je avatar en je spelers vanaf het begin... Geef de electronic sports team van je dromen en klim naar de top van het kampioenschap!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 26/12/2019. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Esports Life Tycoon (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Esports Life Tycoon. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360