Trucs en Spelcodes: GBCEmulator (Game Boy Color emulator) (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van GBCEmulator (Game Boy Color emulator) en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

GBCEmulator (Game Boy Color emulator): Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van GBCEmulator (Game Boy Color emulator) verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

GBCEmulator is een moderne GB/GBC emulator gebouwd met behulp van het open-source, cross-platform bibliotheek met dezelfde naam (github.com/joshgamer474/GBCEmulator/).
Kenmerken: - Het touch-screen besturing met aangepaste positionering en dimensionering van de op maat met behulp van een interactieve tafel - Pixel-perfecte-upscaling voor een HD-ervaring - V-sync - 44,1 kHz audio van hoge kwaliteit - Automatisch opslaan om te schrijven over de game sessie en uitgang via dubbel-tik op de terug-knop Android - Automatische controller detectie en gebruik - Automatische .gb/.gbc/.zip het spel van detectie Op verzoek van de GBC palet modus voor GB-spellen ondersteunen - Hoge resolutie box art voor het herstel en de weergave van - Anderen selecteerbare box beschikbaar werkt door lang te drukken op de boxart - 8 GB/GBC gekleurde achtergronden om uit te kiezen!
Opmerking: Games zijn niet inbegrepen, en sommige spellen niet werken. Toekomstige updates kunnen toestaan meer van de compatibiliteit van het spel en het verhogen van de emulatie nauwkeurigheid.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 27/12/2019, de datum waarop GBCEmulator (Game Boy Color emulator) werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor GBCEmulator (Game Boy Color emulator) (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor GBCEmulator (Game Boy Color emulator), stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360